ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
WM Consulting

Over ons

Wij van WM Consulting zijn niet zomaar een accountantskantoor. Onze missie is uw financieel leven optimaal te begeleiden. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over boekhouding, fiscale aangiften of andere administratieve beslommeringen.

Over ons

Een atypisch georganiseerd accountantskantoor

U kent uw job, wij de onze. Wij zijn niet alleen theoretisch goed geschoold maar hebben ook een brede praktijkervaring;
Een professionele benadering vanuit een no-nonsense houding, creatief en oplossingsgericht.

Onze historiek

Op onze locaties in Deinze en Antwerpen bundelen onze experts hun kennis en ondersteuning op het gebied van boekhouding, fiscaliteit en accountancy.

WM Consulting is al vele jaren actief in het begeleiden van (internationale) kmo's en ondernemingen bij hun financieel, fiscaal en bedrijfsbeheer.

In 1999 werd het accountantskantoor opgericht te Deinze door Wim Meesseman. Al snel werd een 2de locatie geopend in Antwerpen die zich specialiseerde naar ondernemingen actief in de maritieme business.

Eind 2012 verhuisde het kantoor in Deinze naar een nieuwe locatie in de Leernsesteenweg 122 te 9800 Deinze terwijl het kantoor in Antwerpen ook toen verhuisde naar de Quellinstraat 49 te 2018 Antwerpen.

Contacteer ons

“Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei.”

Helder en persoonlijk advies

Een betrouwbare partner die u professioneel, efficiënt en adequaat van dienst is. Wij fungeren als klankbord en geven u glashelder advies

Coaching

Startende en snelgroeiende bedrijven vragen een goede coaching. Wij adviseren en ondersteunen u in alle fases (opstart, groei, overname, …) van uw onderneming.

Expertise en service

Ons team bestaat uit gedreven ITAA accountants en dossierbeheerders. Ze beschouwen kwalitatief hoogstaande service als een topprioriteit van het kantoor met als basis een volledig doorgedreven digitaal kantoor.

Kwaliteit & Integriteit

Ons kantoor is aangesloten bij het instituut ITAA. Het ITAA is het enige bevoegd orgaan in België verantwoordelijk voor de organisatie en toezicht op het beroep. Bijgevolg dient ons kantoor een hoge kwalitatieve standaard aan te houden met betrekking tot de uitoefening van onze werkzaamheden, opleiding van onze medewerkers,..

Ons gedreven team

Onze medewerkers zijn experts in hun discipline. Maar u als klant heeft zijn eigen bedrijf met eigen kenmerken, eigen vragen en noden. Daarom brengen wij de multidisciplinaire kennis die wij in huis hebben samen.

Wim Meesseman
Wim Meesseman Fiscaal accountant ITAA (10869555) Mailen
Leen De Brauwer
Leen De Brauwer Accountant ITAA (10276138) Mailen
Hilde Van Den Abeele
Hilde Van Den Abeele KMO-adviseur Mailen
Isabelle Van der Sijpt
Isabelle Van der Sijpt KMO-adviseur Mailen
Privacy policy
site by Mira Mira